tiistai 26. maaliskuuta 2013

Kaikki kaatuu...                                                 Apuaaa...!
Minulla on ollut kamalia tietoliikenneongelmia! Tietokoneemme tilttasi viime viikolla, joten on ollut hieman hiljaista tällä rintamalla! Pulmaa on riittänyt ja täällä me varsinaiset mikrotukihenkilöt olemme tukeneet toinen toisiamme! Pinna on kiristynyt aika moneen otteeseen!
Harmitus on ollut suuri ja eniten surettaa kaikki menetetyt valokuvat, jotka olivat koneella! Nyt on vuorossa ulkopuolisen kovalevyn hankinta!
Mielenkiintoista on huomata, kuinka kiinni on kasvanut tähän koneeseen, vaikken sillä mielestäni turhia aikoja istukkaan. Tulipa viikonloppunakin kerta toisensa jälkeen mieleen, että käynpä koneella katsomassa yhtä sun toista, kunnes muistin, ettei tarvitsekaan mennä! Ärsyttävää!
No, eipä auta surra, uusia kuvia napsimaan vaan!

                 
                    Palmusunnuntai oli kaunis ja aurinkoinen.
Ajelin aamulla Helsinkiin hakemaan tytärtäni rautatieasemalta ja oli jotenkin rauhoittavaa ajella itsekseen kaikessa rauhassa.
Iltapäivällä odoteltiinkin jo niitä virpojia. Ketään ei kuulunut, mutta työtoverini kanssa olin alustavasti sopinut, etttä tulee tuomaan tyttärensä virpomaan. Ai, että sieltä tulikin ihana pääsiäiskissa, joka virpoi kauniisti! Olipa mukavaa!


4 kommenttia:

 1. Heips ja mukavaa pyhänseutua teille!

  Joo,o noi tietsikka ongelmat ovat
  kyllä niin ällöjä...ja sit ku niistä
  ei ees ymmärrä mitään :) toivottavasti
  saatte koneen kuntoon ;)

  Ps. Täällä paistaa aurinko...

  VastaaPoista
 2. Heips vaan, Milla! Kiitos samoin hyviä pyhiä teillekin. Ihanaa, että teillä paistaa aurinko. Meillä on pilvistä. Toivotaan, että muuttuu...

  VastaaPoista
 3. Pirrex, kyllä oli söpö kissa! Kiitos vain kommentista ja käynnistä!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖