sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Matkailu avartaa...


Saimme joululahjaksi tyttäriltämme lahjakortin Karl Fazerin kahvilaan. Meille oli kerrottu, että erityisesti brunssi seisovasta pöydästä on kokemisen arvoinen. Niinpä olimme jo viime viikolla päättäneet, että lauantaina mennään siis brunssille Helsinkiin.
Wau! Ensinnäkin muutama muukin oli tullut nauttimaan brunssia tai muuten vaan hengailemaan aurinkoiseen pääkaupunkiimme. Kaduilla oli ihana kesäinen vilske ja meno oli kuin suuressa maailmassa ikään. Kadun kulmissa oli soittajia, ihmiset olivat hyväntuulisia jne.
No, itse Fazerin kahvila oli kyllä aivan mieletön! Pienen odottelun jälkeen meidät ohjattiin pöytään ja pääsimme aloittamaan. Kaikenlaisia herkkuja notkui myyntitiskeillä ja buffet-pöytä oli todella runsas. Tarjolla oli monenlaista leikkelettä, kalaa eri muodoissa, nakkeja, kananamunia, hedelmiä, muroja, mysliä, leipiä jos jonkinlaisia, croissantteja. 
Alkuun kilistelimme kuohuviinillä ja söimme nautinnolla. Tämän satsin jälkeen oli vuorossa tuoremehut ja smoothiet, kahvi tai tee, sekä herkulliset täytekakut (suklaa- ja hedelmä-) ja monituinen määrä erilaisia juustoja. Mmm... Ihanaa! 
Brunssin jälkeen kävimme muutamassa kaupassa ja lähdimme kotia kohti, mutta totesimme yhteen ääneen, että tuollaisen Helsinki-päivän voisi oikeasti toteuttaa. Lähteä aamupäivällä, käydä brunssilla, istuskella terasseilla ja vain katsella ihmisiä...  Hmm... sitä odotellessa.

Mukavaa Juhannuksen alusviikkoa!

2 kommenttia:

 1. Mitä herkkuja!! Kuohariakin!
  Sinne sitten lomalla nautiskelemaan.
  Lomaa odotellessa kotikokki menee nyt
  hellan ääreen.
  T:mesi

  VastaaPoista
 2. Jep! Mesi, ihanaa oli! Suosittelen lämpimästi!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖