tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kesäpäivää ystävän luona...

Vietin aurinkoisen lomapäivän ystäväni luona ja sain luvan kuvata hänen kaunista puutarhaansa. Nappasinpa muutaman kuvan myös hänen huushollistaan ja kauniista sisustuksestaan valkoisen talon sisältäkin.
Piha kukoistaa runsaine perennoineen ja ihana solina suihkulähteestä rauhoittaa mukavasti, kun oleskellaan tässä puutarhassa. Mahtava kesäkeittiö on talon isännän rakentama, kuten ihana leikkimökki, pieni pihakeinu, sekä ihastuttava vanha tuulimylly, joka seisoo talon sivupihalla. Unohtamatta valkoista kasvihuonetta, joka muuttuu talviaikaan kauniiksi lyhtyhuoneeksi monine kynttilöineen ja lyhtyineen.
Taloon käydään somia portaita, joiden askelmilla on kukkaruukut ja valkeat kivet toivottamassa tervetuloa kulkijalle. Pihassa on myös huvimaja, joka on sisustettu kauniisti, valkoisella. 

Tarkoitukseni oli ottaa kuvia vain pihasta, mutta napsuttelin sitten sisältäkin. Näin pääsette kurkkaamaan talon hengettären ihastuttavaan puna-valkoiseen keittiöön, josta löytyy pieniä hauskoja yksityiskohtia...


Kaunista, vai mitä! Voitte uskoa, että tämän sielunsisaren kanssa kuulkaa ajatus sisutuksesta ja ideoista lentää joskus melko korkealla! Ihanaa viikon jatkoa!

4 kommenttia:

 1. Hassua, mutta voisin yhdistää paikan erääseen tuntemaani henkilöön!?
  Onko kuvat Lohjalta? -SR-

  VastaaPoista
 2. SR! Kiva kommnettisi pisti miettimään... Onko meillä siis yhteinen ystävä? Kyllä kuva on Lohjalta. Oletkos mahdollisesti samalta paikkakunnalta? Leppoisaa kesänjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Hauskaa :) Jos tuo on tosiaan A.N. piha, niin asuin ennen siinä puiston toisessa päässä kulmatontilla. Muutimme marraskuussa 2006 tänne Loimaan kupeeseen Metsämaalle, jossa mökkimmekin oli ensin, vain tuossa 4 km päässä. Monia mukavia muistoja löytyy niiltä ajoilta kyllä!
  Kerrohan terveisiä Sailalta perheineen, jos olet yhteydessä ja ystävämme on yhteinen!
  Niin se on maailma pieni ja yhteisiä tuttuja löytyy sattumalta.
  Ja onhan meillä sitten toinenkin yhteinen tuttu, josta ei viimeaikoina ole kuulunut mitään :) Blogin päivityskin on vallan jäänyt hänen kohdaltaan.
  Lomaterveiset täältä maalta kaikille tutuille! -SR-

  VastaaPoista
 4. Todellakin,SR! Maailma on pieni. Terveiset menevät taatusti perille. Juu, sitä toista yhteistä tuttavaa on taas ollut oikein ikävä. Ehkä sieltä taas alkaa kuulua jotain...
  Kesänjatkoja ja poikkeilehan taas:)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖