keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Lomapäivä kukkien loisteessa...


Keitin aamulla ison mukillisen kahvia, otin kameran ja menin kerrostalomme pihalle, "omaan puutarhaan". Istuin keinussa ja ihastelin kauniita dahlioita, jotka kukkivat kauneimmillaan. Mahtavat miljoonakellot eri väreissä vangitsevat katseen jo kaukaa! Oli pakko tallentaa tämä kukkaloisto, jotta on taas mitä muistella, kun pakkanen paukkuu.
Käynti pihamme grillitasanteelle, menee kauniin vihreän "kukkaportin kautta, joka on nyt tuuheimmillaan. Siinä istuessani ajattelin, ettei monellakaan kerrostaloasukkaalla ole mahdollisuutta tällaiseen"ylellisyyteen". Kyllä on kaunista!
Istuin siinä tovin, nautiskellen kahviani ja sain pikkuhiljaa seuraa. Talomme "ikäneidot" tulivat vuorotellen rupattamaan kanssani ja ihailemaan kukkivia kukkia. On mukava vaihtaa silloin tällöin vanhojen ihmisten kanssa kuulumisia ja kuunnella heidän juttujaan. 
Eräs mummo kysäisi kesken kaiken minulta, että : "No, missäs lapsukaiset on?" Häkellyin hieman kysymyksestä ja sitten vastasin, että maailmallahan nuo! Paitsi nuorimmainen nukkuu vielä kotona, mutta on jo 17-vuotias hänkin, eikä liioin äidin kanssa enää "pyöri". Voi, mahdoton totesi nainen ja päivitteli, kuinka aika menee. Niinpä! Leppoisaa!
Iltapäivän vietimme tyttären kanssa rupatellen. Syötiin yhdessä ja haettiin mansikoita. Tyttäreni teki ihanan mansikka-marenkikakun. Mmmm...
Makoisaa viikon jatkoa!

1 kommentti:

  1. SR! Niinpä, tuoreena ne on mansikat parhaimmillaan! Kesänjatkoja sinnekin!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖