perjantai 2. elokuuta 2013

Elokuun iltoja...
Ostin juuri J'd A L-lehden (käytän lyhennystä, koska olen tuosta lehdestä usein maininnut) elokuun numeron. Siinä fiilistellään jo loppukesää. Ajatus loppukesästä kuullostaa hieman haikealta. En ole katsonut vielä kuin kannen, mutta kaikkea kaunista valkoista varmasti on taas luvassa... 
 No, lopuillaanhan tuo kesä jo on, ja työtkin alkoivat eilen.  Onneksi meitä hellitään vielä kesäisillä lämpölukemilla, joten kesäjuttuja voi todellakin tehdä vielä täydellä höyryllä. 
Olen hurahtanut noihin erilaisiin teksteihin, joita voi seiniin kiinnittää, tai erilaisissa kylteissä ripustella kotiinsa. Pidän nimenomaan suomenkielisistä teksteistä, mutta niitä ei ole tarjolla yhtä paljon kuin ranskan- tai englanninkielisiä. 
Näin uuden työrupeaman alussa on mielestäni erittäin paikallaan miettiä positiivisuutta ja myönteistä ajattelua. Tuppaahan se välillä unohtumaan, mutta sitäkin voi ihan tietoisesti opetella! Kokeillaan, hei!

Aurinkoista viikonloppua! 

2 kommenttia:

 1. Hei Mamma!
  Ihana puutarha ystävälläsi.
  Olen katsellut sitä jo useasti.
  Kaupoissa on krysanteemit tarjolla..musta se
  viittaa syksyyn.Apua,mutta tosiaan lämpöä viellä riittää,ei masennuta syksyn läheisyydestä,
  positiivisia ajatuksia kehiin.
  T:mesi

  VastaaPoista
 2. Mesi, mukava kuulla sinusta taas! Totta! Kaunis on se piha ja puutarha! Juu, ei anneta syysfiilisten vielä tulla. Vielä on kesää jäljellä...
  Mukavia lomapäiviä:)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖