sunnuntai 25. elokuuta 2013

Ihanat naiset yhdessä...


Kutsuin muutamia ystäviäni istumaan iltaa kanssani. Ajattelin tutustuttaa muutamat toisilleen tuntemattomat naiset keskenään. Meitä oli neljä naista ja tiesin, että meillä kaikilla on paljon yhteistä. Kaikki pitävät sisustamisesta, jokainen tuunailee juttuja kotonaan ja kaiken lisäksi kaikki olemme,-  kuinka sen nyt sanoisi;  ei ihan mitään tuppisuita!
Aloitimme kuohuviinillä ja juttua piisasi jo alkuhetkistä alkaen. Sitten juotiin kahvit pienten suklaisten herkkujen kera ja myöhemmin nautiskeltiin juustoja ja viiniä. Mmmm...
Moneen kertaan todettiin, kuinka maailma on pieni, ja joku tunsi aina jonkun tutun jne. Kaikilla oli kuitenkin yhteisiä tuttuja, vaikka yksi on lähtöisin Kemistä, muut Loimaalta, Inkoosta ja itse olen Jyväskylästä lähtöisin.
Ja sitä naurun remakkaa! Olipa oikeasti ihanaa nauraa pitkästä aikaa niin, että palleassa tuntuu vieläkin! Kaikki olivat tyytyväisiä ja todettiin, että tällä porukalla pitää kokoontua uudelleen! Tällaiset illanvietotkin ovat jääneet, eikä vain tule pyydettyä ihmisiä kylään siinä määrin kuin joskus aiemmin. Pitääpä elvyttää tätä tapaa jälleen.
 Naisten juttuja parhaimmillaan. Näillä nauruilla ja ilon kyynelillä sitä porskutetaan taas kummasti.

Viihtyisää viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖