maanantai 12. elokuuta 2013

Kauniisti kahvipöydässä...


Kuten olette jo huomanneet, niin erilaisia kyhäelmiä syntyy meillä tuon tuostakin! Keittiön ruokapöytään, sen toiseen päätyyn tein pienen, hauskan asetelman. Laitoin peilialustalle vanhat kristalliset sokerikon ja kermakon, jotka on aikoinaan kihlajaislahjaksi saatu. Harvoin ovat käytössä olleet pienen kokonsa vuoksi, mutta nyt  löytyi niillekin käyttöä. Samalle alustalle laitoin kirpparilta ostamani servettitelineen, pitsirusetin ja onpa jotenkin ihastuttavan näköinen!
Olohuoneen tv-tasolle laitoin vanhat avaimet pitsinauhalla 'hopeiseen' kulhoon, ja on siinä pikkuisella balleriinalla ihmettelemistä!  Voi että, tämä on hauskaa! 
Kokeilkaapa! 
Leppoisaa viikkoa!

3 kommenttia:

 1. Blogiasi on leppoisaa katsella, töistä en tiedä.
  Olen itsekin ihastunut sommitteluun.
  Jotenkin heti huomaa montako "juttua" tarvitaan,
  että näyttää kivalta.
  Kukat,kynttilät ja kranssit on mun juttu.
  T:mesi

  VastaaPoista
 2. Luulen, ystäväiseni, että olet innostanut monia meistä kaivelemaan kaappeja ja laittamaan esille niitä tavaroita, joita jokainen on säilyttänyt syystä, että ne ovat "kivoja", mutta tapeeettomia. Nyt esineet kertovat tarinoita ja viestivät kaunista muotokieltään. Kauneuden merkitystä ympärillä ei voi liiaksi arvostaa. Kiitos onsuuri ja vilpitön.

  VastaaPoista
 3. Mesi! Kiitos kommentistasi! Samoilla linjoilla siis, kransseja hypistellään molemmat. Vaikkei ole enää paikkoja, jonne ripustaisi! Hih!

  Elsa! Kiitos kauniista sanoistasi! Ihanaa, että sain sinustakin hengenheimolaisen näihin hauskoihin tuunaus-/rymsteerausjuttuihin! Yhdessä on kiva tehdä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖