tiistai 17. syyskuuta 2013

Tuunausta syysiltana...


Sain ystävältä rikki menneen kivienkelin. Hänellä oli  tallessa nuo särkyneet siipien palaset. Otin ilolla enkelin vastaan ja liimasin palat pikaliimalla. Kun se oli täysin kuiva, töpöttelin enkelin pariin kertaan valkoisella maalilla ja siitähän tuli lähes uuden veroinen! Taitaa löytää paikkansa parvekkeelta, kunhan ehdin siellä hieman rymsteerata!
Kirpparilta löysin muutamalla eurolla ihastuttavan vanhan lasitarjottimen. Siinä oli lasiin painettu tuollainen pitsikuvio. Ruskeat rottinkikehykset maalasin valkoiseksi ja voi, että sain siitä kivan taulun keittiön seinälle! Hauskoja iltapuuhia!

4 kommenttia:

 1. Miten hienoja niistä tulikaan! Ihanstelen sitä, miten helposti ja nopeasti saat kaunista aikaaan. Itselläni kirpputoriostokset makaavat vielä auton takapenkillä ja toteutus on vain ajatuksena päässä.
  Kukahan tuonkin tarjottimen on joskus tehnyt tai mitähän hyllyjä tuo enkelipatsas onkaan alunperin koristanut. Nyt ne tuottavat kuitenkin iloa, ei pelkästään sinulle vaan sinun kauttasi myöskin meille. Kiitos siitä.

  VastaaPoista
 2. Hei Mamma!
  Kannatti taas lähteä kurkaamaan blogiasi.
  Olet kyllä tosi kekseliäs ja tuottelias.
  Miltei päivittäin löytyy uusia ihania juttuja.
  Mitähän seuraavaksi?
  Innolla odotan..
  T:mesi

  VastaaPoista
 3. Elsa! Voi, kiitos! Osaat asetella sanasi niin kauniisti aina! Kauniita juttuja löytyy sinunkin kodistasi vaikka ja kuinka! Jokainen tekee tahdillaan, ei se aina Mammankaan tekeminen ole yhtä joutuisaa. Pääasia, että on kivaa:)

  VastaaPoista
 4. Mesi! Kiitos vaan kommentista. Täällä sen nyt näit, mitä sieltä kirpparilta löytyi! Oli taas puhti päällä, niin syntyi valmista!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖