perjantai 28. helmikuuta 2014

Kolmatta kuuta kevääseen...


                                Maaliskuuta aloitellaan, ajatelkaapa tuota!
Kutsun teidät jälleen kotiini. Eteiseenhän sitä tullaan ensimmäisenä, joten logiikkani oli hieman hakusessa, kun aloitin esittelemällä olohuoneen. No, anteeksi tuo.
Eteisemme haarautuu kahteen suuntaan heti ovesta tullessa. Toinen käytävä vie keittiöön ja toinen olohuoneeseen. Olohuoneen oviaukon yllä on hylly, jonka päällä on erilaisia vanhoja tavaroita; kahvimylly, voipurnukka jne. Kaikki tietenkin valkoiseksi maalattuja! Seinällä  vanha ikkuna, jonka sisällä kävyistä tehty sydänkranssi. Kranssin keskelle tein kortin, jossa on isäni lapsuudenkuva Erittäin vanhan puu penkin "pelastin"ulkoa erään saunan seinustalta. ( Se oli muuten melkein sähkönsiniseksi maalattu) Toisella seinällä peiliovikaapisto, palapeiliseinällä pikku penkki, jolla nyt   istuskelee vanha nukke ja vielä yksi kranssi!
Keittiöön mentävällä seinällä on lokerikkohylly, jonne saa mukavasti pikkuesineitä. Sitten on peili, jonka alla teksti: Life is Special.
Eteisestä löytyy myös erilaisia kylttejä,: Nauti elämästä, Hymy, jonka annat, palaa aina luoksesi, sekä seinältä teksti: Mi Casa es su Casa (Minun kotini on sinunkin kotisi) Rakastan kylttejä, joissa lukee noita elämässä tärkeitä lauseita!
Pienellä seinän pätkällä on myös kirppariltä ostettu ikkunapeili ja sen alla pikku hylly ja naulakko, joissa vaihtuvat esineet, avaimista linnunpönttöön yms. aina sesongin ja fiiliksen mukaan.
Tällainen pala tällä kertaa!
 Lokoisaa viikonloppua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖