sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Mamma liekeissä Finlandia-talolla...


Olin saanut lahjaksi lipun lauantaina olleeseen Jari Sillanpään Liekeissä- konserttiin Finlandia- talolle. Lähdin matkaan ajoissa, koska Helsingin parkkitilanne on minulle vähän vieras. Meiltä on n. 45min ajomatka Helsinkiin, joten otin varman päälle. 
No, perille päästyäni totesin, että maan alle on ajettava! En nimittäin tykkää noista kellarihalleista yhtään. Kaikki kerrokset ovat samannäköisiä ja autoa ei sitten lähtiessä tahdo löytää lainkaan!! No, nyt ei ollut vaihtoehtoja. Sinne vaan!
Yllättäin se sujuikin, kuin rasvattu! Parkkiruutu löytyi aivan Finlandia-taloon vievän hissin vierestä, joten, no problem!
Naisia oli liikkeellä vähän enemmänkin ja ikähaarukka oli todella suuri! Toki paikalla oli muutamia pariskuntiakin.
 Istumapaikkani ei olisi voinut olla parempi! Istuin aivan keskellä edestä neljännessä rivissä. Itse asiassa tuntuikin, kuin Jari olisi laulanut juuri minulle! Hih!
Konsertti alkoi lavan ollessa pimeä, Jarin kasvot suurelle screenille heijastettuna. Tarttuva rumpurytmi tempaisi koko yleisön mukaansa ja se oli menoa sitten!!!
Aivan mahtava konsertti ihan alusta loppuun saakka. Saimme kuulla sikermän Abbaa, Michael Jacksonia, Queeniä ja paljon muuta. Unohtamatta tietenkään Sillanpään omaa tuotantoa.
Kyllä tämä oli mieleenpainuva elämys! Olen  aina pitänyt Jarista ja näiden tv-ohjelmien myötä aina vaan enemmän, mutta tämä kruunasi kaiken!
Mies on aivan loistava esiintyjä, mutta samalla niin oma itsensä!

Mahtavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. No hitsi! Olipas mahtava fiilistelypätkä!!!
    Kyllä Jari osaa. Uskon, että on ollut ikimuistoinen konsertti.
    -SR-

    VastaaPoista
  2. Jee, -SR- Eikös ollutkin! Kiitos kommentasi!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖