keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Piristävät pionit...


Sain selkääni pahan noidannuolen ja jouduin jäämään sitä kotiin potemaan! Olipas tylsä ylläri näin kesäloman kynnyksellä! Tosiaan tuntui aamulla, etten pääse liikkeelle, kun sängystä nousin. No, eiköhän tuo, kun sain hyvät tropit lääkäriltä.
Piristystä "tönkkönä" olemiseen tuovat ihanat pionit ystävän pihapenkistä! Aivan mielettömän kauniita! Naapurikin ihmetteli ja koski oikein kädellään, kun luuli, että ovat tekokukkia!
                                 Kesämieltä kaikille!

5 kommenttia:

 1. On tosiaan erikoisen näköisjä pionija tosi kauniita, Minunkin pionissa on ainakin 10 nuppua saa nähdä aukeavatko kaikki ,kun pienet muurahaaiset on nuppujen kinpussa Otan niistä sitten kuvan.terveisin HILU

  VastaaPoista
 2. Minullakin ovat pionit aukeamassa.
  Täytyy hakea maljakkoon kun pihalla oleilu ei nyt
  oikein kiinnosta.
  Onneksi on yksi pieni päivänpaiste jota voi hoidella.
  Toivottavasti paranet pian ja voit nauttia lomastasi täysillä.
  Leppoisaa lomaa!
  T:mesi

  VastaaPoista
 3. Hilu: Kiva nähdä sinunkin pionisi! Mukavaa reissua!

  Mesi: Kiitos kommentistasi! Eiköhän se tästä! Niinpä niin, pikkuinen käärö se tuo kummasti paistetta pilviseenkin päivään! Leppoisaa loman jatkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 4. Kuuleppas mamma lomaa piristää kovasti pieni matka pyrähdys vaikka käynti Jyväskylässä, Täällä olis tarjolla kortin peluuta ja iloista naurua, Ja käyntiä vanhain kodissa jos kiinnostaa. Tervetuloa toivoo HILU

  VastaaPoista
 5. Kiitos, kiitos! Kyllä tiedossa on tuo ihana paikka, Rakkaan tädin luona! Eiköhän se auton nokka sinnekin suuntaan lähde. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖