maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäisen nautintoja...


Olipa ihanaa viettää hieman pidempi vapaajakso ihan kotosalla oleillen ja nautiskellen. 
Valkosipuli-smetanabroileri oli Pitkänperjantain ruokamme. Lisukkeeksi keittelin kananmunia. Värjäsin ne punaviinillä ja kurkumalla ja hauskanvärisiä tuli!
Pääsiäissunnuntaina isäni tuli syömään luoksemme ja täytyy sanoa, että kylläpä oli hyvää ruokaa! Meidän kotikokkimme valmisti haudutettua karitsan potkaa sitruunalla höystetyn perunamuusin kera. Lisäksi oli vielä sipulijuures-hässäkkä, joka oli hautunut uunissa potkien kanssa. Mmmmm... 
Jälkiruuaksi keitettiin kahvit ja nautittiin tekemäni appelsiini-juustokakun kanssa. Nam! 
Iltaa vietimme ystävien kanssa pelaillen hauskaa Haaste-peliä ja pelit venähtivätkin ihan yön tunneille asti! Mukavaa oli!
Maanantaina nautittiin jotakuinkin kaikkea sitä, mitä oli jäänyt! 
Tästäpä uuteen, toivottavasti keväiseen viikkoon! ☺

4 kommenttia:

  1. No huh, huh! On siinä ollut herkku poikineen, NAM!
    Kaunis tuo tekemäsi kakku, VAU!
    Mukavaa kevään jatkoa! -SR-

    VastaaPoista
  2. Voi, kiitos -SR-! Täytyy myöntää, että itsekin olin aika tyytyväinen kakkuuni! Mukavaa jatkoa!

    VastaaPoista
  3. NYT KYLLÄ MENI YLI YMMÄRRYKSENI ,OLET SINÄ MAMMA TAITAVA , pUNAVIINILLÄ VÄRJÄTTYJÄ pÄÄSIÄIS MUNIA EN OLE ENNEN KUULLUTKAAN, mUTTA SE ON KAI TÄTÄ NYKYAIKAA. Itse söin mämmjä tukkosesta, Terveisin HILU

    VastaaPoista
  4. Hilu! Kiitos hauskasta kommentistasi. Ei siinä taitoa tarvita, kun lorauttaa viiniä munien keitinveteen, mutta vähän vain! Kyllä mekin mämmiä syötiin...
    Aurinkoista jatkoa!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖