sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Kahvisäkeillä ilmettä ikkunaruutuun...Sain tässä taannoin idean parvekkeella olevan vanhan ikkunaruudun syysilmeeksi! Halusin eroon tuosta pinkistä kesäisestä verhosta ikkunassa, koska pinkit sävyt ovat parvekkeelta nyt poissa.
 Kaupungissamme toimii parikin kahvipaahtimoa, jotka tuovat kahvinsa maailmalta ja paahtavat sen itse. Olen nähnyt noita suuria kahvisäkkejä ja tiedustelinkin, voisiko niitä saada ostaa. Sehän onnistui ja kävin viikonloppuna ostamassa säkin, jonka sitten viritin ikkunaruutuun. 
Siihen lisäsin somisteeksi vielä kauniisti ruostuneen, sydämen muotoisen tuulikellon ja pari narurusettia vanhojen avainten ympärille! Anopin saunasta löytynyt pyykkilauta kruunaa koko komeuden. Nyt on mukavasti krouvinpi ilme parvekkeen seinällä. Aika kiva, vaikka itse sanonkin!
Ihanaa syksyistä viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Ei hassumpi... tai oikeastaan tosi hyvä idea!
  Toimii... :) -SR-

  VastaaPoista
 2. -SR- Juu, niin minustakin! Mietin jo, että niistä olisi voinut tehdä tuolinpehmusteetkin talveksi, mutta skippasin sen. Ei juurikaan tule istuskeltua talviaikaan parvekkeella ja tuolejakin vähensin.

  VastaaPoista
 3. Hei tosi tosi makee! Sulla noita ideoita piisaa.
  On se kumma ,kun kesän hempeilee niin sitten jo kaipaa jotain "karheeta" .
  Mulla on noita kanervia ym. pelti-soikoissa.
  Ihanaa, kohta loistaa valosarjat !
  T:mesi

  VastaaPoista
 4. Kiitos Mesi! Juu, nyt vähän aikaa karheeta, kunnes taas hempeillään Joulua....

  VastaaPoista
 5. Oletko mamma hylännyt valkosen,,kyllä olisit löytänyt ,varmasti jotain ihaa pehmosta ,Minä tässä koitan jotain selittää kun en ollut ihastunut noihjn karheisiin säkkeihin, Ne pitas varmaan nähdä paikan päällä Tulen joskus katsomaan HILU

  VastaaPoista
 6. Hilu! Ei valkoinen ole mihinkään hylätty! Tämä on siis parvekkeen seinällä oleva vanha ikkuna. Parvekkeeni oli pinkki koko kesän ja nyt sai rouheamman syksy-/talvi-ilmeen! Tervetuloa vaan valkoiseen kotiini! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖