maanantai 28. maaliskuuta 2016

Vietettiin Pääsiäistä...


Pitkät pyhät ja vapaat alkaa olla kohta pulkassa! Kyllä oli mukava nauttia ja vaan olla!
Meillä syötiin sunnuntaina perinteisesti lammasta. Isäni oli kutsuttu myös syömään. Ruokalistalla oli karitsan potkaa, joka hautui uunissa reilut neljä tuntia. Sitruuna-perunamuusi oli karitsan kanssa herkkua!
Täytettyjä munia ja mozzarellasalaattia alkuruuaksi, sekä suklaadipatut mansikat jälkkäriksi. Nam!
Kun ruoka oli laskeutunut, juotiin kahvit banoffee-tortun kera! Ai että oli makoista!
Onneksi paluu arkeen koittaa jälleen! Tätä menoa ei mahtuisi kohta housuihinsa!
Keväistä viikkoa!


4 kommenttia:

  1. Nyt menin minäkin sanottomaksi,ihailessani mamman Pääsijäisherkuja, En edes kerro mitä minä vierailleni tarjosin, Toisten lisää HILU

    VastaaPoista
  2. Hilu! No, minulla on tuo oma "kokki-kolmonen"joka osaa loihtia noita herkullisia liharuokia!
    Minusta taas on hauska tehdä noita jälkkäreitä sekä kakkuja! Kiitos vaan!

    VastaaPoista
  3. No on siinä ollut herkku poikineen :)
    Todella hyvännäköistä, NAM!!!
    Mukavaa keväänjatkoa sinne ja auringon paistetta! -SR-

    VastaaPoista
  4. -SR-Hei pitkästä aikaa! Kiitos kommentistasi ja ihania kevätpäiviä sinullekin!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖