lauantai 18. kesäkuuta 2016

Kesän maku kielellä...

Olen vuosia sitten saanut ystävältäni aivan mielettömän herkullisen rapaperipiirakka-ohjeen. Olin iloisesti hukannut reseptin ja jouduin pyytämään sitä uudestaan.
No, nyt se on jälleen todettu maailman parhaaksi rapaperipiirakaksi! Mmmmm....
    Voin luvata, että vie kielen mennessään! 😛
Maailman paras raparperipiirakka
3 munaa
2 dl sokeria 
1,5 dl kermamaitoa
1 dl voisulaa
4,5 dl vehnäjauh.
2 tl leivinjauh.
Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahtoon vuorotellen voisulan ja kermamaidon kanssa. Laita raparperia ja sokeria pinnalle. 
Paista 200:ssa 15-20 min. Jäähdytä. 
Kuorrutus:
3dl kermamaitoa 
1,5 dl sokeria 
2 dl voisulaa
2 rkl perunajauh.
3-4 rkl vaniljasokeria
Mittaa kaikki ainekset kattilaan. Lämmitä liedellä sekoittaen, kunnes sakenee. Älä anna kiehua!
Kaada jäähtyneen piirakan päälle.

Makoisaa jatkoa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖