torstai 31. tammikuuta 2013

Nallukoita ja kaiken maailman pupujussikoita...Vanhanaikaiset tyttönuket ovat omien tyttärieni aikoinaan vanhemmiltani saamat. Nuket istuvat eteisessä pienellä penkillä, jonka löysin Porista eräästä sisustuspuodista.
Tietynlaiset nallet ja puput ovat myös lähellä sydäntäni. Jännä juttu, että niissä pitää olla se jokin juttu, ilmeessä tai olemuksessa ennenkuin ne tuntuvat omilta.


Pienen pienet nallukat löysivät paikkansa keittiön seinälle tekemääni "tauluun". Siinä on kolme erikokoista puutuolia, jotka maalasin valkoiseksi ja kiinnitin anopin pihamaalta löytämääni vanhaan lautaan.
Hellyyttävä pehmonalle on pelastettu joutumasta tunkiolle. Pesin sen ja laitoin sille uuden rusetin. Nyt se istuu makuuhuoneessa, pienessä rottinkikeinutuolissa.  Siinä se odottaa rakasta pikkumiestä, jonka kainaloon pääsee unikaveriksi, aina kun tämä käy Mamman ja Vaarin luona.

Pupuja meiltä löytyy posliinisena ja ihan pehmoversionakin. Niitä on hauska laittaa kodissa  eri paikoille tuomaan pientä huumorin pilkettä huusholliin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖