perjantai 26. huhtikuuta 2013Taas on tovi vierähtänyt, eikä riviäkään ole tänne syntynyt! Viikot ja päivät ovat kuluneet niin rutiinissa ja peruspyörityksessä.
Pientä vaihtelua arkeen on tuonut mahtava vääntö Jääkiekon Suomen mestaruudesta, jota on mielenkiinnolla seurattu! Onneksi tuo taisto päättyi juuri kuten suuresti toivoimme; Porin Ässien voittoon! Tämä on niin hieno juttu, että pakko on aiheesta oikein postaus laittaa!
Ajatelkaa, viimeksi 35 vuotta sitten kruunattiin porilaiset mestareiksi ja tuolloin olin myös itse paikan päällä kannustamassa! Oli pukeuduttu Ässä-takkiin, kaulahuiviin ja pipoihin ja käsissä heiluivat tietenkin patasydän-liput 
Ystäväni Porista kertoi olleensa nyt paikan päällä ja tunnelma oli ollut kerrassaan mahtava! Kyllähän tuo välittyi tv:stäkin. Porilaiset ovat niin henkeen ja vereen lätkäkansaa ja patasydän sykkii lähes jokaisen heidän rinnassaan. Mestaruuden ansaitsivat todellakin tällä kertaa porilaiset. Heidän paikallislehtensä Satakunnan Kansakin ilmestyi voittopäivän jälkeen Patakunnan Kansana.  Voi, pojat! Onnea mestareille!

2 kommenttia:

  1. Koskahan tämä pata-huuma laantuu täällä Porissa? Pata-leivoksia syöty, pata-viiniä nautiskeltu... Ja ässä-lippu liehuu terassin kaiteella ainakin juhannukseen! Hulluja porilaisia, vai mitä :)

    VastaaPoista
  2. Marjo-siskoseni!Ihana yllätys, että vierailit blogissani! Uskon totisesti, että tuota huumaa riittää vielä pitkään. Kyllä se on ihan ansaittua. Ja hengessä mukana myös täällä ei niin perinteisillä Ässä-alueilla! Heh!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖