perjantai 17. toukokuuta 2013

Antaa auringon paistaa sydämiin...

Kaunis aurinkoinen perjantai koitti. Mieli loistaa auringon kanssa ja tahto on kova parvekkeen valmiiksi laittamiseen! Päiväkahvit tärkeän ystävän ja kuuntelijan kanssa antoi potkua ja energiaa oikein roppakaupalla. Siispä puutarhan kautta, muutama kukkanen mukaan ja parvekkeelle.
Ostin nuo istuintyynyt  sieltä T.llä alkavasta"tilpehööri-kaupasta". Valikoimaa oli sen verran, että tuli valinnan vaikeus. Päädyin raitaan ja kukkakuosiin. Ostin myös pienen maton pätkän, vaikka terassimatto onkin koko parvekkeen kattava. Minusta tuo matto on piste ii:päälle ja viimeistelee koko jutun!
Sain tyttareltäni Äitienpäivänä mahtavan, vaaleanpunaisen ruukkuliljan, joka nyt avaa kukkiaan ja tuoksuu hienostuneesti. Kukkaportaille laitoin valkoista petuniaa ja hopealehteä. Amppeleiden vaaleanpunaiset ja valkoiset miljoonakellot toistavat tuota väripalettia! Ehkä tuon muitakin juttuja vielä parvekkeelle, mutta tällaisena se saa nyt aloittaa kesäkauden!

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

 1. Hurmaava, kaunis,ihana.Kukkaportaat on kiva juttu.Onneksi sulla on tää blogi,näkee ihanuudet
  heti niiden syntyessä.
  T:mesi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti kommentistasi,Mesi!Oli kiva laittaa, vaikken ole kukkia hommannut läheskään yhtä paljon kuin viime kesänä. Nuo tekstiilit kun antavat ilmettä taas ihan uudella tavalla. Katsotaan...

   Poista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖