tiistai 4. kesäkuuta 2013

Aurinkoista yhdessäoloa...
Vietimme eilen perinteistä kesäkoulutus- ja virkistyspäivää työyhteisön kanssa. Saimme nauttia ihanasta auringonpaisteesta koko päivän. Aamupäivä tosin vietettiin sisätiloissa, kuunnellen luentoa  varhaiskasvatukseen liittyen.
Kun koulutusosuus oli ohi, suuntasimme kaupunkimme rantaan, jossa on ihastuttava sieväksi kunnostettu kahvila nimeltä Kesähattu. Olimme etukäteen tilanneet kesäisen kevyen ruuan, joka koostui meloni-juustoleipäsalaatista, kanatäytteisistä croissanteista, marjaisista tuulihatuista ja kahvista. Juomana oli raparperimehua. Toki oli otettava mansikkainen kuohujuomakin ja kohottaa malja kesän kunniaksi.
Yhdessä syöden ja rupatellen sujui iltapäivä mukavasti. Olipa eräs kollega järjestänyt pienen pulmallisen ohjelmanumeronkin, jossa pareittain olimme sananmukaisesti umpisolmussa toisissamme ja tarkoitus oli selviytyä naruja avaamatta irti toisistamme. Se oli hauskaa!
Tuntuu siltä, että oman työyhteisönkin kanssa saisi olla useammin tällaisia juttuja, jottei vieraannuttaisi liikaa ja olisi oikeasti muutakin puhuttavaa kuin työasiat.


Aurinkoista viikon jatkoa!

2 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja sulla taas ollut täällä, vaikka kommentoimatta onkin jäänyt ;)
  Samoissa merkeissä meillä ensi viikolla mennään kesäteatteriin ja kahvittelemaan. Vasut on käyty läpi tältä kaudelta ja kesälomat alkavat pian.
  Itsellä jo ensimmäinen kahden viikon jakso alkaa ensiviikosta ja toinen kolmeviikkoinen heinäkuussa.
  Ihanat ilmat jatkuvat, vaikka välillä ukkoset koettelee. Sitähän se suomen kesä on, välillä paistaa ja välillä sataa.
  Mukavia kesäisiä päiviä sinulle!!!
  Mukana ollaan, vaikka kommentit jäävätkin vähiin :D terkuin -SR-

  VastaaPoista
 2. -SR- Kiitos kommentistasi! Olipa mukava kuulla sinusta pitkästä aikaa. Se on kuin vanhasta ystävästä kuulisi, kun tuttu nimimerkki on käynyt sivuilla tauon jälkeen!
  Oikein aurinkoisia päiviä sinullekin!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖