lauantai 13. heinäkuuta 2013

Mahtava löytö...
Ollessani taannoin vierailulla työtoverini ja ystäväni mökillä, kerroin tehneeni aivan mielettömän löydön !( ainakin omasta mielestäni)
No, siinä tosiaan pihamaalla jutellessamme, osuivat silmäni siellä naapurin puolella romukasassa lepääviin vanhoihin tikapuihin! Taisin siinä lausua ääneen, että onpa ihanat vanhat tikkaat! No, siitä ystäväni mies kysäisi heti, että haluanko ne? Sanoin, että jos ovat ehjät ja pysyvät kasassa, niin haluaisin. Herrasmiehenä hän ampaisi samantien naapurin puolelle ja sai kuin saikin kasan päältä tikkaat meidän tarkasteltavaksemme. Ja, tosiaankin, ne olivat ehjät! Tosi rähjäiset, mutta ehjät ja eikun autoon sovittamaan!
Pienien mittausten ja asettelun jälkeen portaat olivat pienessä autossani odottamassa matkaansa uuteen kotiin. Wautsi, vau! Kiitin pariskuntaa ja totesin, että kyllä minua taas kotona "kehutaan", kun olen löytänyt kotiin tuomista!
Olin niin onnellinen körötellessäni kotia kohti ja sormet syyhysivät päästä hommiin. Putsasin ja rapsutin teräshrjalla tikkaat puhtaiksi ja sitten maalasin ne valkeiksi. Ai, että ovat nätit! Tikapuut löysivät paikkansa nyt makuuhuoneestamme, vaan kuka tietää, vaikka koristaisivat olohuonettamme jossain vaiheessa! 
Pitäkäähän silmänne auki, niin moni aarre odottaa löytäjäänsä yllättävissäkin paikoissa!

4 kommenttia:

 1. Löytöjen löytö!
  Oliko maali siro himmeää vai jotain muuta?
  Kauniit niistä tuli ja sopivat juuri siihen paikkaan.
  Siis aarteita etsimään.
  T:mesi

  VastaaPoista
 2. Mesi! Juuri tuota samaista maalia käytin. Se kun sopii niin hyvin vanhoihin juttuihin. Tulee kaunis matta pinta.
  Niin, eipä muuta kuin lykkyä etsintöihin!:)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kerta kaikkiaan!!! Sä se aina teet noita huippulöytöjä ja sulla on mieletön taito tehdä noita valkoisia ihanuuksia! :)

  VastaaPoista
 4. Voi, Pirrex,kiitos kommentista! Kyllä niitä löytöjä on kuule jokaiselle löydettäväksi, ja sitten ei kun tuunaamaan ja kokeilemaan!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖