perjantai 5. heinäkuuta 2013

Mummolan tunnelmissa...


Kävin ystävän luona ja yhdessä tuumailimme, mitä kaikkea tavaraa voi sisustuksessa käyttää. Olemme molemmat koukussa tuohon  Jeanne d'Arc Living- lehteen, jossa tuunaillaan ja hyödynnetään jos jonkinlaisia esineitä ja tavaroita.
Lähinnä juttelimme pitseistä ja verhoista ja hän näytti minulle kauniit verhot, jotka olivat hänen kellarinsa kätköissä. Sanoin, että nuo pitää laittaa ehdottomasti ikkunaan. Hän heittikin ne pesukoneeseen ja aikoi laittaa ne sitten ikkunaan. Ystäväni oli ensin sitä mieltä, että pitsiverhot ovat liian romanttiset, mutta mielestäni juuri varsinkin kesällä voi leikitellä ja yhdistellä tyylejä rohkeammin!  Talvella ehtii taas yksinkertaistaa ja pelkistää, kun materiaalitkin paksuuntuvat.
No, kun tulin kotiin, pesin keittiön ikkunan, jota olen jo pitkään suunnitellut
Vaihdoin lasien välissä olevaan "puupokaan" rautalangasta joskus tekemäni sydämen ja otin käpykoristeen pois. Ikkuna pestyäni, kurkkasin makuuhuoneessa oleavaan kirstuuni, jossa on verhoja ja plarasin niitä läpi, kun pohjalta käteeni osui vanha makuuhuoneen pitsiverho. Tuollainen 80-luvun muotoon ommeltu rimpsuhässäkkä! Hmmm... Mitäs jos...
Heitin verhon koneeseen ja pikaohjelmalla läpi, märkänä ikkunaan ja Wau! Ihana pitsinen mummolatunnelma astui keittiöön tuon verhon myötä! Alareunaan jää aika matala rako, mutta ne päästävät valon niin kauniisti läpi, ettei haittaa, vaikka lähes koko ikkuna on pitsin vallassa. Ihanat!

Romanttista viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Heissan!
  Samaista lehteä lueskelin, ideoita pukkaa ihan valtoimenaan, toteutus on eri juttu.
  Vietimme viikonloppua Tammisaaressa, oi ne putiikit..tiedät kai sitä ihanaa valkoista.
  Jarrut oli päällä( ne meidän miehet) joten nyt ei osteltu mitään.
  Huomenna ois joku työ..työ mitä se nyt olikaan.
  Ihmettelee mesi

  VastaaPoista
 2. Hei,Mesi! Hauska kuulla sinusta! Juu kuule, vallan pitsin lumoissa täällä! Sain anopilta kauniit verhot, jotka löytävät tiensä makkarin akkunaan... ehkä näet sitten...
  Mut, hei mukavaa työviikkoa ja kuullaan!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖