keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Sarjassamme kesäpäiviä ystävien seurassa jatkuu...


Vietin  iltapäivän kauniissa maalaismaisemassa ystäväni ja työtoverini mökillä. Hänellä on miehensä kanssa viehättävä paikka melko lähellä kaupunkiamme ja oli ilo päästä ihailemaan heidän tiluksiaan.
Tämän pariskunnan isäntä on taitava käsistään ja he ovatkin tehneet aikoinaan suuren työn ostamallaan paikalla, jotta se on saatu näin sieväksi mitä se on. Nytkin talon isäntä naputteli vierashuonetta kuntoon, ettei malttanut kunnolla kahvitaukoa pitää. Taitavaa kädentyötä on kyllä ilo katsella!
Kaunis piha oli monimuotoinen ja erittäin toimiva. Vanhoja rakennuksia kunnioittaen istutuksia oli tehty selkeästi ja romanttiset kukkalaatikot punamulta-mökin seinustoilla olivat piste ii:n päälle! Itse rakennettu joki vesilähteineen oli hauska yksityiskohta. Ystäväni mummolasta tuotu vanha pata kukkaistutuksineen sopi kuin nakutettu tähän ympäristöön. Aivan ihana paikka! 
Iltapäivä kului rattoisasti kahvikupin ääressä, mukavia töristen ja vähän ennenkuin olin aikeissa lähteä, tein mielenkiintoisen havainnon!
Ystäväni naapurin "saunan taakse" oli kerätty kaikenlaista romua. Paikka oli tyhjillään ja kuulemma ollut myytävänä jonkin aikaa. No, meikäläinenhän on tunnetusti kiinnostunut kaikenlaisesta "roinasta", enkä saanut nytkään katsettani tuosta rytökasasta irti! 
Tein uskomattoman löydön, jonka ystäväni mies urhoollisesti haki romujen keskeltä! 
...Ja taas minulla oli  jotain kotiin vietävää... mutta siitä sitten seuraavalla kerralla!

2 kommenttia:

 1. Hei Mamma!
  Ystävilläsi on ihania koteja,kiva kun saamme kurkata niihin.
  Nyt on käsissäni Ilona Pietiläisen uusin kirja:
  Unelmien Piilopaikka.
  Kirjassa esitellään kaikkea kivaa Ilonan tyyliin.
  Jännityksellä odotan "löytösi" esittelyä.
  T:mesi

  VastaaPoista
 2. Heissan, Mesi! Kiitos taas kommentistasi. Olen tosiaan saanut viettää päiviäni ihanissa maisemissa ja siksi onkin mukavaa, kun sain luvan jakaa kuvia kanssanne! Mukavia lukuhetkiä sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖