maanantai 5. elokuuta 2013

On siinä purkkia ja purnukkaa...


Selaillessani tuota J d'A L-lehteä on päässäni pyörinyt monta ideaa ja ajatus kulkee välillä taas liiankin vauhdikkaasti. Välillä mietin jo, että otan pienen vihkon taskuuni, jotta saan kirjattua kaikki ideat muistiin, ettei yksikään unohtuisi!  Apua!!!!
Oikeasti, olen niin koukussa tuohon feminiiniseen,  romanttiseen tyyliin. Juuri niin, nyt sille löytyi oikea termi; feminiininen, ainakin tuossa lehdessä puhutaan sillä nimellä.
Tähän asti olen pitäytynyt jokseenkin selkeässä ja yksinkertaisessa tyylissä kotini suhteen, mutta nyt kuppi keikahtanut niin päälaelleen, että ajatus kulkee jos jonkinlaisissa rykelmissä ja asetelmissa, joihin kuuluu kaikkea pientä ja vähän suurempaakin, pitsiä, kukkia, kuvia ja rusetteja...
 No,niin! Keittiön ikkunalaudalle asettelin vanhat kannelliset lasipurkit. Niihin laitoin tuikkuja,  vanhoja tummuneita hopealusikoita ja yhdessä on purukumit! Uudistuneen ilmeen purkit saivat vanhanaikaisista tytön-kuvista, jotka printtasin seepian sävyisenä. Kuvat laitoin purkkien sisään reunaa vasten ja ympärille solmin ohuet pitsinauhat rusetille. Purkkien alla ikkunalaudalla on vanhasta repaleisesta tyynyliinasta irtileikattu kaunis virkattu pitsi, jonka reunat huolittelin ja nyt se sopii kuin nakutettu! Vai, mitä?

Feminiinisiä ajatuksia ja hempeää viikkoa!


3 kommenttia:

 1. Kaunista on todellakin!
  Itse tykkään myös säilöä tavaroita lasipurkeissa.
  Jopa mökillä grillikatoksessa pysyvät pölyyntymättä, niin monet pikkutavarat ja isommatkin. Olen laittanut paperisen kakkualustan kannen päälle ja siihen narun tai pitsin ympärille...toimii ja on kaunis katsella.
  Työt alkoi eilen ja touhua taas riittää täälläkin päässä.
  Nautitaan vielä loppukesän päivistä ja kynttiläilloista!!! -SR-

  VastaaPoista
 2. Hei mamma!
  Kirjoittelin viimeksi pitkät-pätkät lasipurkeistasi ym.
  No, sitten olikin liian pieni ruutu mulla ja ei lähtenyt eespäin.
  Muistan lopputekstin; Olet Super.
  T:mesi

  VastaaPoista
 3. SR! kiva kuulla sinusta taas! Samoilla linjoilla siis!

  Mesi! Kiitos vaan ihanista sanoista!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖