torstai 29. elokuuta 2013

Parvekkeen toinen kattaus...


Kesäkukkaset alkoivat olla jo ns.parhaat päivänsä nähneet, enkä enää jaksanut niitä lannoittaa, joten heitin ne pois. Ensin ajattelin, etten laita mitään kukkia, mutta kun intiaanikesää riittää aina vaan, tulin toisiin aatoksiin. 
Ostin muratit ja hopealankaa amppeleihin. Amppelit näyttivät ok:lle, mutta jäin kaipaamaan jotain lisää... Eilen sitten käväisin kukkakaupassa ja ostin muutaman oksan harsokukkaa ja tuollaista pitsin näköistä nauhaa. Tökkäsin kukintoja hopealangan seuraksi ja solmin suuret rusetit amppeleiden kylkeen ja niin! Nyt näyttää hyvältä. Nyt minulla on taas kukkaloistoa kerrakseen ja olohuoneen pöydällä kukkii ystävän tuoma, kaunis hortensia. 


                                                                 Rentoa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Miten kaunista olet taas laittanut! Syyskesässä on se hyvä puoli, että voi tosiaan laitella näitä "toisia kattauksia". Kun kävit meillä, sain niin paljon uutta intoa itsekin laitella asioita uuteen järjestykseen. Saunakamari taitaa saada kattauksensa ensimmäisenä. ;)

    VastaaPoista
  2. Voi, Elsa,Elsa! Niin tosi mukavaa on kanssasi fiilistellä ja ideoida! Toimii kyllä molempiin suuntiin! Kiitos vain itsellesi:)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖