lauantai 7. syyskuuta 2013

Ihanaa elämää...


Työyhteisössämme alkoi pitkäkestoinen koulutus, jossa käsitellään omaa persoonaa ja sen muokkautumista ajan saatossa, sekä sitä, kuinka se vaikuttaa siihen millaisia olemme ihmisinä, työntekijöinä, vanhempina ja työtovereina. 
Ensimmäinen lauantaikoulutuspäivä on takana ja mieli on erittäin positiivinen! Aihe herätti paljon keskustelua, jonka lomassa tuli tuntemaan työyhteisön jäseniä hieman paremmin. 
Suhtautuminen ihmisiin ja sen kouliminen ei aina ole helppoa, mutta se on kuitenkin hyvä asettaa  tavoitteeksi. 
Jotenkin itselleni jäi tosi hyvä olo ja mieli oli jo ikäänkuin avoimempi kaikelle uudelle ja antennit vastaanottoasennossa! Täytyy vain oppia pitämään tämä vire! Wau!
Tyttäreni tutustutti minut tähän kappaleeseen, joka nyt jo soi monella radiokanavalla. Sen rytmi on tarttuva ja vie mennessään, mutta erityisesti laulun sanat kolahtivat! Upea sanoitus, joka kuvaa hyvin tätä elämän menoa.
Koskapa sitä ihminen on tarpeeksi vanha ja viisas ja millä se oikeasti aina mitataan? Etsimistähän tämä on kaiken aikaa ja löytämistä myös! Siksi kai niin upeaa! 

Jatketaan uteliaina tätä elämän löytöretkeilyä!

1 kommentti:

  1. Hienoa, että oli hyvä koulutuspäivä. Oman asenteen muuttaminen kysyy täitoa katsella sisimpään ja valmiutta tehdä sinne uusia, kauniita asetelmia. Monta kertaa olen antanut itseni huomata, että odottaa muutoksen tapahtuvan jonkun toisen toimesta. Tällöin muutosta voi olla vaikea sisäistää ja ottaa omakseen. Kysyy rohketta tutkailla itseään ja omia asenteitaan. Itsestä lähtee muutos ja siinä on lisäksi se hyvä puoli, että on itse oman muutosprosessinssa tarkkailija ja johtaja.
    Onnea matkallesi, siskoseni!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖