sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Kermakakku kylppärissä...


Vanhassa kerrostalossa, jossa asumme on kylpyhuoneen väritys aivan hirveä. Siksi sitä täytyy yrittää kaikin mahdollisin keinoin piristää ja kaunistaa.  Kaakelit ovat sinapinkeltaiset, joista nyt tulee vatsanväänteitä jo pelkästä vilkaisusta - saati, että joskus joutuu istumaan siellä hieman pidempäänkin!
No, olen jo aiemmin kertonut, kuinka uudistin kromimaalilla naulakot ja muutamia pikkuesineitä. Nyt löysin HM:n home-mallistosta todella kauniin valkoisen suihkuverhon, jossa on röyhelökerroksia päälle ommeltuna. Se oli saatava! 
Sitten sain idean ommella vanhasta suihkuverhosta lavuaarin ympärille verhon. Tuo ruma putki, joka on lavuaarin alla jää kivasti piiloon.
Alku tuon lavuaariverhon ompelussa oli niin hankalaa, että jätin työn jo kerran nurkkaan ja meinasin luovuttaa. Minun ompelukoneeni nimittäin on niin "rimpula" ja heppoinen, ettei se kulkenut paininjalan alla mihinkään. Toiseksi, neula ei jättänyt pistoa lainkaan, vaan ommeltuani kieli keskellä suuta ja vekkejä tasaisin välein taitellen, huomasi, ettei tikkiä ollut tullut lainkaan. Mrrr...
No, nyt sitten sunnuntai-aamupäivällä oli sopiva hetki kokeilla uudelleen. Mietin, millä tukevoittaisin ommeltavaa kohtaa, ja kekkasin! Ompelin kapean pitsinauhan siihen yläreunaan, ja sain laskokset hienosti tehtyä. Helmaan ompelin ohuen pitsikaitaleen antamaan ylellistä ilmettä ja siitähän tuli nätti.
Löysin kaupasta sellaista tarranauhaa, jossa on teippi toisella puolella ja sillä onnistuin virittämään verhon paikoilleen! Muutama uusi käsipyyhe ja päivitys on valmis!

Röyhelöistä viikkoa ja pitsiunelmia kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖