tiistai 24. syyskuuta 2013

Valon pisaroita...

Innostuin ripustelemaan valosarjoja kotiin muuallekin tehtyäni nuo kukkavalot!
Laitoin eteisen valkoiseen risukranssiin suuret led-timantit. Olohuoneen hyllylle, kaiken krääsän joukkoon asettelin kirkkaan valosarjan, joka on mielestäni tosi kiva ja antaa ihan uuden ilmeen hyllyn tavaroille, lintuhäkeille sekä enkelille, joka tuolilla istuu...
Valkoiset ruusun oksat lamppuineen ovat koristaneet jo pari vuotta olohuonettamme ja sopivat kaikkiin vuodenaikoihin. 
Oikeasti nuo pikkuvalot tuovat ihan erilaista valoa huoneeseen ja antavat lämpimän ilmeen. Muutenkin olen sitä mieltä, että monet pienet valonlähteet luovat kodikkaan tunnelman. Siksi meilläkin on pöytä-, seinä-,ja kohdevalaisimia mitä erilaisimmissa paikoissa!

Valoa iltoihin! 

3 kommenttia:

 1. Hei Mamma !
  Itsekin pidän tunnelmallisista valoista.
  On kiva jos ripaksen tunnelmaa voi luoda työpaikallekin valoilla.
  T:mesi

  VastaaPoista
 2. Olenko koskaan kertonut, miten arvostan sinussa sitä, että jaat ympärillesi niin paljon lämpöä ja valoa. Olen viihtynyt seurassasi lukuisia kertoja saaden mukaani aina jotakin hyvää ja valoisaa. Sinulla on kyky luoda ympäristöösi kauneutta jo pelkällä olemuksellasi ja vielä sen lisäksi saada tavallisetkin asiat näyttämään sopusointuisilta ja kauniilta.
  On tehty paljon tutkimuksia siitä, miten ihmisen hyvinvointi liittyy siihen ympäristöön, missä hän elää. Ympäristön visuaaliset ärsykkeet tuottavat alitajunnallemme materiaaleja luoda tulevaisuuden visioita, tavotteita. Mikäli elämme ja viihdymme ympäristössämme, tuottaa se tavoitteen pyrkiä siihen tulevaisuudessakin. Kauniin ympäristön luominen itselleen ja läheisilleen on merkittävä teko.
  Kiitos. :)

  VastaaPoista
 3. mesi! Arvasinkin, että olet samoilla linjoilla jälleen! Valoisia syysiltoja :)

  Elsa! Kiitos kovasti ihanista sanoistasi! Tunne on molemminpuolinen ja ihanaa jakaa ajatuksia ja visioita energisen Sielunsisaren kanssa!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖