keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Valohoitoa...

Syksyn pimeät illat ja myrskyisät tuulet ovat saapuneet! Nyt kuulkaa valoja kehiin! Sytytelkää tuikut ja kynttilät iltojen iloksi, vetäkää villasukat jalkaan, nauttikaa kupillinen kuumaa ja kuunnelkaa, kuinka tuuli vinkuu ja sade ropisee...

Viikon jatkoja!

4 kommenttia:

 1. Hei, juuri näin ollaan tehty. Valoja ja kynttilöitä joka puolella ;) Kyllä syksyssä on se oma viehätys juuri siinä pimeydessä ja kynttilöiden valossa.
  Rakastan villasukkia ja niiden tuomaa lämpöä...nautitaan tästäkin ajasta siihen kuuluvin varustein.
  Muista katsoa ma ohjelma maikkarilta Suomen paras koti, jossa Ilona Pietiläisen kotia esitellään! Varmasti katsomisen arvoinen sarja.
  Mukavaa loppuviikkoa ja viikonloppua sinulle! -SR-

  VastaaPoista
 2. -SR-! Olipa mukava taas kuulla sinusta! Kiitos vaan kommentista ja tuo ohjelmamuistutus oli todellakin paikallaan. Ilona Pietiläisen koti on taatusti näkemisen arvoinen. Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Hienoja valoja! Syksyn pimenevissä illoissa on myös se armollisuus, että pienet viat peittyvät. Koti näkyy uusissa valoissa, lyhtyjen leikkausten kuivioimana aivan uudesta näkökulmasta.
  Nautiskellaan!

  VastaaPoista
 4. Hei vaan, Elsa! Samaa mieltä valoista ja muutenkin olen itse pitänyt enemmän sellaisesta hieman hämyisästä. Siitä saakin joskus kommenttia miesväeltä, kun pitää kuulemma pimeässä istua! Nautiskellaan:)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖