perjantai 22. marraskuuta 2013

Valon säteitä kristallimaljassa...


Tehkää sisaret pieniä asetelmia hyllyille, tasoille, pöydille, melkeinpä minne vaan! Niistä saa ihania persoonallisia lisiä kodin sisustukseen ja ne ovat nopeasti muokattavissa ja vaihdettavissa, jos alkaa kyllästyttää. Ja nyt kun on kivoja pieniä valosarjoja kaupoissa, niitä lisäämällä saa asetelmaan uutta juhlan tuntua. 
Itse tykkään katsella valon säteiden taittumista lasin ja peilin pinnoista. Laitoin peilialustalle jalalliseen kristallimaljaan ruusun, hieman pitsiä ja valosarjan. Onpa kaunis katsella illanhämyssä!

Hämyisää viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. On se vaan mielenkiintoista, miten hienosti oivallat eri materiaalien ja esineiden yhdistämisen mielenkiintoiseksi kokonaisuudeksi. Itse tuumin myös tuota peilien hyödyntämistä, mutta en päässyt taaskaan totutukseen asti. Johtuu varmasti siitä, että "näky" puuttuu. Luulen myös, että en malta pysähtyä hetkeen vaan täytän sen kaikella mahdollisella touhulla. Ideat jäävät silloin vain ohimeneviksi kimpuiksi, joiden ohimenoa vain haikeudellla katselee.
  Kiitos, että näytät toteutuneet ideat ja annat aihetta pysähtyä kauneuden äärelle.

  VastaaPoista
 2. Elsa! Voi että kiitos taas niin kauniista sanoistasi! Itsekin keksit ihania juttuja asetelmiisi. Siksipä tämä onkin niin mukavaa! Saa ammentaa toinen toisiltaan pikku vinkkejä...

  VastaaPoista
 3. Kauniilta näyttää! Mitenhän tästä pimeydestä itsekin saisi inspiraation laittaa jotain kivaa kotiin. No, vähän valoja jo sisällä ja pihassa sentään. Enemmän on tullut kaivettua ideoita hääpöytien koristeluun!!. Sanoin jo tulevalle morsiamelle että rohkeasti vaan ilmoittaa koska morsiamen äidin into alkaa mennä liiallisuuksiin :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vaan! Uskon, että ideoita alkaa pyöriä kun on häät tulossa! Kuinkahan äidin ja tyttären visiot kohtaavat! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖