perjantai 31. tammikuuta 2014

Kiskojen kohinaa... vaiko sittenkään...


Heräsimme aamulla hieman ennen klo.5:ttä. Lähistöltä kulkee rautatie, jossa aamuisin menee jokin rahtijuna. Kuuntelin ulkoa kuuluvaa tasaista kohinaa ja ajattelin: "onpas nyt pitkä juna, kun kohina ei vaimene ollenkaan, vaan jatkuu aina vaan!" Sitten kuului pamaus, ja mieheni ampaisi ylös sängystä ja juoksi parvekkeelle. "Roskis palaa!", hän huusi.
Nousin sängystä ja juoksin parvekkeelle. No niin paloi!! Musta savu ja suuret liekit loimottivat pitkälle. Soitin hätäkeskukseen, josta sanottiin, että palokunta on jo matkalla. Pian se saapuikin paikalle. 
Palokunta sammutti tulen, mutta taloyhtiömme sievä valkoinen roskis-mökki oli palanut aivan karrelle! Siitä ei ollut jäljellä kuin muutama lauta. Myös parkkipaikalla, roskista lähinnä ollut henkilöauto paloi pahasti. Huh!!! Sepä vaatii huumoria, kun heräät aamulla ja olet lähdössä töihin, menet parkkipaikalle autosi luo ja huomaat, ettei siinä ole kuin karmit jäljellä!! Apua!
Olipa herätys!!

                                Rauhallista viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Kamalaa!!! Siinähän olisi vaikka auto voinut räjähtää taivaan tuuliin, HUH!
  Mahtoiko kyseessä olla ilkivalta? Sitä kun nykyään tehdään joka paikassa.
  Koskaan ei voi tietää mitä omalle kohdalleen sattuu.

  Parempaa viikonloppua toivottelee -SR-

  VastaaPoista
 2. -SR- Niinpä! Kyllähän se melkoisella varmuudella juuri ilkivaltaa oli! Joku on tuikannut tuleen, kun ei parempaakaan ole keksinyt. Onneksi ei kuitenkaan isompaa vahinkoa tullut. Näillä pakkasilla tuli olisi voinut levitä pihalla kasvaviin puihin jne...

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖