sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Häivähdys hempeää...


Olen ollut hieman vaivaisena ja potenut kiusallista selkäkisärkyä jo jokusen päivän. Tuli taas lueskeltua lehtiä ja fiilisteltyä...
Luin tuota ihanaa lifestyle-lehteä jälleen ja nyt alkoi ensimmäisen kerran herätä halu laittaa kevättä kotiin! Kaivoin vaaleanpunaiset jutut esille ja asettelin hieman uusille paikoille! Ai, että! Sen ei todellakaan tarvitse olla kuin pieni ripaus, tulppaanikimppu, rusetti tai kankaanpalanen, niin johan uudistuu kummasti!
Minulla tämä vaaleanpunaisen hehku ei ole aiemmin kovinkaan pitkään kestänyt, mutta katsotaan...
Aloitin eteisestä. Pikkuhyllylle pienet ruusukynttiläkipot, pikkutuolille äidin aikoinaan virkkaama ruusuliina ja sen päälle pellavapupu, jolla vaaleanpunaiset siivet!
Olohuoneen sohvalle tutut sympaattiset siilineidit vaaleanpunaisissa ruseteissaan, ikkunaruudukkoon
rusettinauhaa ja kranssiin vaaleanpunainen perhonen! Tasolle joku vaalenpunainen juttu ja se on siinä! Mmmm..keväinen ilme ja keväinen mieli!
Oikein keväistä viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hei Mamma!
    Mikä kumma toi fiilis vaaleanpunaiseen kevään koittaessa.Yritin itse päästä jo siitä hieman eroon, mutta ei ,tyynyt ym. ovat taas itselläni esillä. Keltainen olis niin pääsiäistä ja lime, no sitten kun luonnossa vihertää.Mutta ehkä se tulee nopeammin kuin arvaammekaan, se kevät.
    T:mesi

    VastaaPoista
  2. Hei, Mesi! Niinpä niin, hempukat heräävät kevään koittaessa... Hih. hii!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖