sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Terveiset Ikuisesta kaupungista osa 1.


Kävimme Roomassa pikku visiitillä ja laitan ensimmäiset otokset kuvista, joita tuli todellakin otettua! Nähtävää oli niin paljon ja kaikki niin suurta ja loisteliasta, että menee jonkin aikaa sulatellessa kaikkea, mitä tuli nähtyä!
Emme ole aiemmin Roomassa käyneet, mutta meillä oli mukanamme ystävät, jotka olivat nyt kuudetta kertaa ja edelleen yhtä ihastuneita tuohon vanhaan tarunhohtoiseen paikkaan. 
Täytyy sanoa, että jalat olivat koetuksella kertyneistä kilometreistä! Muutama askel on meinaan kävelty. Mutta kaikki kannatti.
Hotellimme sijaitsi aivan keskustan ytimessä ja siitä oli hyvä lähteä joka suuntaan. Mieleeni jäivät ensimmäisestä illasta jo Fontana di Trevi, eli nuo kuuluisat suihkulähteet, jotka ovat elokuvahistoriaankin jääneet La Dolce Vita elokuvan myötä.
Espanjalaisilla portailla tietenkin piti käydä  ja kolosseumia ihmeteltyä. Kirkkomaailma on sitten oma lukunsa ja kerron Pietarin kirkosta erikseen.
Ihana katkos tähän kohtaa kevään odotusta. Roomassa olikin jo mukavan lämmintä, 15-18 astetta, joten kevättä tuli rintaan kummasti!
Ihailkaapa kuvia, niin kerron tuonnempana lisää!
Mukavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Ihana Rooma! Monet sanovat että Rooma jotenkin imaisee kävelemään lisää, lisää... Paljon kaunista ja ihmeellistä katseltavaa, vaikka useankin reissun verran! Kivoja kuvia :) t. Marjo

    VastaaPoista
  2. Ihana Rooma! Totta tosiaan, Marjo! Todellakin kovassa imussa mentiin... kiitos, siitä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖