sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Ihana yllätys Ihanalle Tädille...


Rakas tätini täyttää 80 vuotta ja hänen lapsensa olivat järjestäneet hänelle yllätysjuhlat! Noita juhlia vietettiin nyt viikonloppuna. Suunnitelmia ja valmisteluja on tehty jo kuukausia ja kaikki saivat pidettyä asian salassa päivänsankarilta viimeiseen asti.
Me vieraat olimme juhlapaikalla valmiina, kun Juhlakalu saapui miniänsä kanssa "pankin juhliin". Miniä on nimittäin pankissa töissä ja tätini on ollut pankin järjestämissä tilaisuuksiassa aiemminkin. Tämä juoni puri loppuun saakka!
Kun täti saapui ovesta ja aloimme laulaa onnittelulaulua, oli hänen ilmeensä todella näkemisen arvoinen! Liikutuksen kyyneleitä kuivailtiin pitkään muidenkin kuin sankarin silmistä. Aivan ihana yllätys! 
Vietimme mukavan lämminhenkisen illan lähisukulaisten kanssa. Tädille ojennettiin mitali Arjen sankaruudesta ja perusteluja olimme kaikki antaneet kolmen paperiarkin edestä! Tädin nuorin lapsenlapsi esitti upean voimisteluesityksen. Katsoimme myös diaesityksen tädin elämästä vanhojen iskelmien siivittämänä.
Juhlissa vieraili myös trubaduuri, jonka säestyksellä laulettiin tuttuja lauluja. Syötiin hyvin ja naurettiin, muisteltiin menneitä! Harvinaislaatuista yhdessäoloa! Ai-jai! Tätä muistellaan vielä pitkään!
Ihanaa viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Aivan mahtava juttu! Kyllä on täti mahtanut olla
  ihmeissään ja onnellinen moisesta yllätyksestä.
  Hieno muisto vanhuuden päiviin.
  Oikein hyvää pääsiäistä sinne teille!!! -SR-
  (ps.ihania ilmojakin on luvattu)

  VastaaPoista
 2. -SR- Äläpä muuta sano! Kyllä tuli hyvä mieli itsellekin, kun näki tädin iloisesti yllättyneen!! Oikein hyvät pääsiäiset teillekin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖