sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Kesäinen viikonloppu...


Saimme nauttia aivan mahtavan kesäisestä säästä viikonloppuna! Toivotaan, että myös viikon päästä sää suosii lukuisia koulunsa päättäviä ja valmistuvia nuoria.
Minun viikonloppuuni kuului oikeastaan ihan tuollaisia perus kesänalus juttuja. Sunnuntaiaamun lenkki oli ihana nautinto, kun erilaiset kukkaset ja puut levittivät tuoksunsa hiljaisessa kesämaisemassa. Tuolloin huomasinkin, että kielot kukkivat! Niitäpä olikin ihan pakko lähteä vielä erikseen keräämään. Pieni kimppu parvekkeen pöydällä tuoksuttaa ihanasti!
Viikonlopun ruoka koostui suurista salaattivadillisista sekä lauantaina, että sunnuntaina. Lihaa syötiin salaatin kera, tietenkin, koska meillä asuu myös tuota miesväkeä!
Pitkän lenkin, suihkun ja sunnuntain ruuan jälkeen, olikin mukava laittaa jalat vatiin! Sitten hieman raspaamista ja kynsien huoltoa, lakkaus ja rasvaus! Wot! Ihanan kepeät kintut! Piristää kummasti!
No, ilta tietenkin meni lätkän parissa ja kyllähän Leijonat pelasivatkin aivan mielettömän ottelun, vaikka jäivätkin hopealle. Onnittelut mm-hopeasta!
Näillä eväillä uuteen viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖