maanantai 28. heinäkuuta 2014

Supermiehiä supermaisemissa...


Vietimme viikonloppuna jonkun tunnin kauniissa maisemissa meren rannalla Lappohjassa. Paikka on meille tuttu jo vuosien takaa, kun ystävämme aikoinaan veivät sinne upeiden hiekkasärkkien huomaan! Lasten ollessa pieniä oli tapanamme useinkin lähteä perhekunnittain viettämään kesäisiä päiviä kyseiseen paikkaan.
Mammakin sai uitua taas muutaman vuoden tauon jälkeen!... ja vieläpä meressä! Matala hiekkaranta ja lämmin vesi olivat kyllä poikaa näillä helteillä!
Lappohjasta suuntasimme Tammisaareen seuraamaan velipoikani saapumista maaliin Tupla-Triathlon-kisoista, joihin hän starttasi kuuden muun kilpailijan kanssa perjantaiaamuna klo. 10.00 . Ajatelkaa! Kilpailu alkaa 7,6 km:n uinnilla, jonka jälkeen pyöräillään 360 km ja lopuksi juostaan 84 km, eli kaksi kertaa maraton! Huikeaa!
Veljeni kovasta treenaamisesta huolimatta olemme ihmetelleet, kuinka mahtaa tuossa koitoksessa käydä. Mutta niin vaan kuulkaa poika suoritti koko rupeaman ja tuli onnellisena maaliin! Siinä meinasi siskolikalla tulla tippa linssiin, kun velipoika viimeisillä voimillaan taivalsi maaliin! Wau!
Kunnioitettava aika oli 29 tuntia ja 10 minuuttia! Huh-hei! 
Onnea vielä!

4 kommenttia:

 1. Pyöräily oli 360 km. T. Velipoika

  VastaaPoista
 2. Velipoika: No niinpä tietenkin! Olinpa unohtanut tuplata tuon matkan! Kiitos oikaisusta ja onnittelut vielä!

  VastaaPoista
 3. Täällä päin pelonsekaisin tuntein seurattiin mamman veljen suoritusta, Ei minulla ole käsitystä mitenkä sen jasaa tämmösillä helteellä suorittaa, Mutta tosi miehet on eriseen.Kaikkea hyvää toivooHILU

  VastaaPoista
 4. Hilu: Kiitos kommentistasi! Kukapa olisi uskonut, mutta maaliin pääsi!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖