tiistai 29. heinäkuuta 2014

Viimeisen lomaviikon nautintoja...


Olemme saaneet nauttia aivan mahtavasta kesästä! Lomasäitä on piisannut varmasti aivan jokaiselle.
Nyt viimeisen lomaviikon pyörähtäessä käyntiin yritän vielä imeä kaikkea kesästä ja nauttia loppuun saakka! Toki nauttimista kannattaa jatkaa vielä loman jälkeenkin. Eihän kesä lopu, vaikka loma lopuukin.
Hieman hikoiluttavia kelejä on pidellyt ja sietokykyä on koeteltu. Meikäläistä kun hikoiluttaa viileämmilläkin keleillä... Muttei valiteta!
Kannattaa nauttia vaikkapa uuden sadon vihanneksista valmistetulla sosekeitolla. Tuntuu, ettei oikein ole nälkä, kun on kuumaa, mutta jotain täytyisi syödä. Niinpä tein kukkakaalista ja porkkanoista aivan ihanan pehmeä keiton. Laitoin siihen mainoksen neuvon mukaan Koskenlaskija-juustoa, joka suurusti keiton ihanasti. Keitto riitti kolmeksi päiväksi minulle. Miesväkihän tarvitsee ruuaksi jotain muutakin kuin vihanneksia! Pah!
...ja sitten! Kun olet syönyt kevyesti kasviskeittoa, voit kruunata kahvihetkesi vaikkapa ihanalla Mansikka-Pavlovalla! Mmmm...
Herkuttelemisiin!

2 kommenttia:

  1. Hei mamma olisinpa siellä kyllä maistuisi tuo sosekeitto mansikkakakusta puhumattakaan. täälläpäinnäyttää ukonilma nousevan olisko mentävä sänkyn alle,niin en vainnen äiti neuvoi,urheasti vain sanooHILU

    VastaaPoista
  2. Hilu! Meilläkin on ukkostanut, muttei onneksi suurempia tuhoja. Toivottavasti ei sinunkaan tarvitse mennä sängyn alle!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖