sunnuntai 17. elokuuta 2014

Tupla-Mamman iloa...

                         Sain luvan laittaa pikkumiehen kuvan, kun kävin häntä katsomassa! Olemme eläneet jännittäviä aikoja perheessämme! Vanhimmalla tyttärellämme oli synnytyksen laskettu aika 1.8. ja tuntui, ettei mitään tapahdu. Aika meni siis reilusti yli ja hermoja koeteltiin. Siis sekä odottavan äidin hermoja, mutta etenkin Mamman, joka oli jo viimeiset vuorokaudet aivan sekaisin!
  Perjantai-iltana saimme vihdoin ilouutisen: Terve poikavauva on syntynyt ja nyt olen siis Tupla-Mamma!!!!  
Äiti ja lapsi voivat hyvin ja perheessä on nyt ylpeät vanhemmat, sekä tosi tärkeä Isoveli. Ylpeistä Isovanhemmista puhumattakaan!
Mutta täytyy kuitenkin sanoa, että perjantai-ilta oli meikäläiselle kyllä melkoista tuskaa, kun kuumeisesti kyttäsin puhelinta ja odotin ja odotin! Monta yötä oli mennyt aivan ranttaliksi, kun olin  varuillani!! Huh-huh!
Mutta nyt on uusi perheenjäsen jo kotona ja harjoitukset käynnistyneet!  - Juu, seuraavana päivänä kotiin, kun edellisenä on synnytetty! Melkoista tehtailua! Onneksi nuoret jaksaa!!!
Iloista viikkoa!
6 kommenttia:

 1. Onnea aivan valtavasti sinne kaikille!!!
  Niin hellyttävän pienet varpaat ja onni varmaan rajaton.
  <3 ONNITTELUT -SR

  VastaaPoista
 2. -SR- Kiitos kovasti! Kyllä sitä pientä ihmistä ihmetellään! On se ihana! :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut täältä Vaajakoskeltakin. On se aina mahtavia nuo vauvojen saanti. Mutta kasvat niin pian ja häipyvät maailman tuuliin. Mutta se kai on sitä elämää. Kannattaa nyt nauttia tästä uudesta jhmeestä. Terveisin HILU

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Hilu! Niinpä niin! Aikansa kutakin! Sitä se elämä on. Uuden alkua ja luopumisia. Haikeita ja onnellisia hetkiä vuorotellen!

  VastaaPoista
 5. Onnea ja Iloa 😘 t. kotkalaiset sukulaiset

  VastaaPoista
 6. Voih! Ihanat kotkalaiset sukulaiset! Kiitos kovasti, kyllä täällä ollaan taas aivan sekaisin! Mukava kuulla teistä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖