keskiviikko 6. elokuuta 2014

Valkoiset kukat... vai onko sittenkään...

Muistatteko, kun keväällä kuvasin keittiön ikkunalle hankkimani ruusuruukut ja niihin laittamani valkoiset Saint Pauliat. No, olen ahkerasti niitä hoitanut ja itse asiassa ylpeänä todennut, että ainakin nuo kukat ovat oikeasti kukkineet! Ja kukkineet kuulkaa useammassa värissä!!!
Miten on mahdollista, että valkoiset kukat vaihtoivat jossain vaiheessa väriä ja muuttuivat pinkiksi ja sen eri sävyiksi? Katsokaa vaikka! Hauskaa!
Oikeasti en ole saanut mitään kukkia kestämään sisätiloissa, minka vuoksi minulla ei muita huonekasveja olekaan. Nämä tosiaankin tekevät uusia kukintoja toisen perään ja vaihtavat vielä väriäkin!
Kepeää jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Mitenkä nuokukat ovat tosiaan kukkinut mamman jkkunalla noin kauniina ja vaihtaneet viellä väriä. Omani kuihtyy päivä päivältä. Se on varmaan niin että toiset ovat synnynnäisesti kukka jhmlslä Terveisin HILU

    VastaaPoista
  2. Hilu! Kiitos kommentistasi! En ole pitänyt itseäni todellakaan sillä lailla minään kukkaihmisenä, vaikka kukkia rakastankin. Mutta hauska juttu tuo värin muuttuminen.

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖