maanantai 8. syyskuuta 2014

Kauan katsoin...


Kauniissa aurinkoisessa säässä vietettiin viikonloppuna häitä. Ihanassa Keski-Porin kirkossa vihittiin toisillensa kaunis nuori pari! Ja me saimme olla häävieraina.
Sää oli tosiaan niin upea, että lukuisista häävalokuvista voisi päätellä, että häät olivat keskellä kesää. Hyvä niin.
Runsaan riisisateen satteelemana morsiuspari istuutui hohtavan keltaiseen Lincoln-merkkiseen vanhaan autoon. Sillä ajettiin juhlapaikalle joenvarteen paikkaan nimeltä Mekani. Juhlatalo on vanhoja Rosenlewin tehdasrakennuksia, joka on kunnostettu upeaksi juhlatilaksi.
Aijai! Häät oliva iloiset ja rennot. Kaasot ja Bestmanit pitivät ihastuttavia puheita ja liikutuksen kyyneleitäkin nähtiin!
Akselin ja Elinan häävalssi tanssittiin sulhasen siskon laulamana. Häämenu oli aivan loistava ja kaikki viihtyivät erinomaisesti.
Jossain kohtaa iltaa, hääpari poistui paikalta lähteäkseen vielä yöllä kohti lentokenttää ja sieltä, mihinkäs muualle kuin Ikuiseen kaupunkiin Roomaan... Iihanaa!


2 kommenttia:

  1. En tiedä mitenkä mamma aloittaisin tämän blokin.Sillä tunteet nousi minultakin pintaan kun katselin tätä upeata hääparia. Uskon tosiaan että nautit tästä
    upeasta hääjuhlasta. TerveisinHILU

    VastaaPoista
  2. Kyllä, tosiaan, Hilu! Mahtava oli hääjuhla!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖