sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Projektia pukkaa pitkästä aikaa...


Olen jo pitkään haaveillut vanhasta puisesta ovesta, josta saisi tehtyä ihanan sisustuselementin (muotisana). Nyt ystäväni oli bongannut minulle sellaisen! Aivan ihana peiliovi! Se on juuri sellainen, kuin olin toivonutkin. Mitoiltaan siro ja kapea. Jeeee!
Puhisin innosta, kun näin oven. 
Ystäväni kävi noutamassa sen, kun hänellä on auto, johon ovi mahtui. Enää piti vain huolehtia jatkokuljetuksesta... ja siihen tarvittiin meidän miesväkeä! 
Hmmm... Soitin miehelleni ja kerroin olevani ystäväni luona ja pyysin häntä tulemaan, kun täällä olisi yksi vanha ovi, joka pitäisi noutaa hänen autollaan... Toisessa päässä oli hetken aivan hiljaista ja sitten...
VOI....!!!!! Mihin hittoon meinaat sen oikein laittaa!!! jne.jne.
Nooo, aikamme "keskusteltuamme" hän sitten saapui ja nuorimmaisemmekin oli matkassa. Siinä sitten Mammaa kehuttiin oikein yhdessä tuumin!
No, ovi saatiin kotiin ja minä sitä sitten työstämään! Ovi oli väriltään tuollainen kellertävä ja siihen oli tietenkin saatava uusi maali. Aurinkoisessa säässä parvekkeella oli hauska maalata. Samalla mietin, mistä ovi mahtoi olla peräisin ja mitä kaikkea sen karmit ovat kuulleet ja nähneet!
Kun maali oli kuivunut vetelin santapaperilla oven kulmia ja reunoja hieman kuluneeksi.
Sitten vain "elementti" sisälle olohuoneeseen ja seinää vasten. Ai että, siihen risukranssi ja tärkeä ohje jokaiseen päivään!
Voi, että olen taas onnellinen kun tuijotan tuota vanhaa ovea! Näillä fiiliksillä uuteen viikkon!

Ps. Ystävälläni on sellainen motto, että jos oikein kovasti jotakin haluaa, niin sen jonain päivänä myös saa! Taitaa pitää paikkansa, kun tuo ovikin nyt tönöttää meillä...

7 kommenttia:

 1. Voi kun sait minut mamma hyvälle mielelle luettuani kommentesi vanhasta ovesta. Rupesin tässä miettimään mitenkä jotkut osaa olla noin posetiivisia. Mina taas ole miettinyt mihinkä nuo vanhat romut heittäis,mutta selvisi minne. Terveisin HILU

  VastaaPoista
 2. Voi, Hilu! Sinullakin niitä aarteita on! Varsinkin se, mikä on seinällä ja sanoo: "Kukkuu".

  VastaaPoista
 3. Tule hakemaan se kukkuu . Terveisin HILU

  VastaaPoista
 4. Kyllä pääsee kukkukello arvoiselleen paikalle, mamman tuunauksessa. Tervaisin HILU

  VastaaPoista
 5. Tervehdys! Eräs tuttava jätti muutama päivä sitten vihjeen, jonka mukaan täältä internetin ihmemaasta löytyy tällainenkin blogi. :-) Eksyin sitten lueskelemaan ja täytyy todeta, että olet kyllä laittanut kotisi todella upean näköiseksi! Olisipa mielenkiintoista tulla jonakin päivänä ihastelemaan aikaansaannoksianne.

  Terveisin Sukulaistyttö ja Äiti

  VastaaPoista
 6. Sukulaistyttö ja Äiti! Kiitos kommentistanne. Olipa hauskan arvoituksellista miettiä, ketkä kirjoituksen taakse kätkeytyvät. Toivottavasti pysytte blogiystävinäni jatkossakin!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖