perjantai 26. syyskuuta 2014

Syksyisiä ääniä...


Syyssateet ovat taas saapuneet! Ja kylmyys, joka porautuu ihan luihin ja ytimiin saakka! Onneksi joku ennusti, että lämpimät kelit vielä palaisivat, joten niitä odotellessa...
Kun saa työssään ulkoilla niinsanotusti säällä kuin säällä, kuten meikäläinen, niin sitä odottaa, että pääsee kotiin, heittää villasukat jalkaan, sytyttelee kynttilät ja tuikut, eikä tarvitse enää hievahtaakaan! Ihanaa! 
Sisätiloissa on rattoisaa kunnella sateen ropinaa ja tuulen vinkumista. 
Syksyistä viikonloppua kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Hyvin osaat mamma tuon syksynkin esittää. Kyllä minäkin noita tuikkuja harrastan ja niistä tulee oikein hyvä mieli. Tuosta sateesta ja tuulesta en pidä. Terveisn HILU

  VastaaPoista
 2. Hilu! Kiitos kommentista. En minäkään tästä syksystä pidä. Yritän vaan löytää siitä niitä nautittavia puolia. Sillä sitä selviää niistä koirankeleistäkin.

  VastaaPoista
 3. Tyttäreni tuli viikonlopuksi kotiin ja huudahti jo ovelta , että syksy on ihana! Sanoi olevansa ihan syksyihmisiä. Sitä minä en kyllä ole, kylmyys kun hiipii luihin ja ytimiin.
  Syksyyn kuuluu vähän tukevammat ateriat, ihan kun keräisi vararavintoa kylmyyttä vastaan.
  Siispä patojen ääreen.
  T:mesi

  VastaaPoista
 4. Mesi! Tiedän, että on muitakin syksyihmisiä, vaikken itsekään kuulu heihin. Kyllähän esim. luonto on nyt niin kaunis, ettei paremmasta väliä! Ehkä se onkin enemmän haikeutta kesän päättymisestä ja pitkän talven tulosta.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖