sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Värihoitoa luonnosta...


Aivan ihanista keleistä nautittiin viikonloppuna täällä meillä päin! Paikkakuntamme omenakarnevaalit olivat varmasti menestys, kun ihmisiä oli liikkeellä todella paljon. 
Kävin ystävääni tervehtimässä ja ihastelin hänen mahtavia syyshortensioitaan ja ne oli aivan pakko ikuistaa tänne sivuillekin! Katsokaa nyt noita värejä! Aivan upeita!
Siinä jutustellessamme todettiin, kuinka moni kasvi on tehnyt toisen kukinnon lämpimän sään jatkuessa näin pitkään. Aika hauskaa! No, nythän povaillaan taas viilenevää, joten ans' kattoo!
Nauttikaa ihanista väreistä luonnossa ja keräilkäähän voimia kaamokseen!
Värikästä viikkoa!

2 kommenttia:

 1. e
  Upean syyshortensa on mamma kuvannut. Minäkin ostin pihalleni samanlaisen ,ei tosin noin upeeta, Ei hortesta tie uutta kukkaa vaan vaihtaa väriä syksyn mittaa, Kukka kaupias sanoi että kolme eri väriä tulee, Mahtavaa eikö terveisin HILU

  VastaaPoista
 2. Hei, Hilu! Juu, syyshortensia onkin oma juttunsa. Sehän on monivuotinen pensas. Minäkin ostin porilaiselle ystävälleni taimen. Siitä riittää komeutta joka syksylle, kunhan kasvaa kunnon kokoiseksi. Ruukussa myytävät terassihortensiat tosiaan vaihtavat väriä, varsinkin, jos niille antaa piimää.
  Tarkoitin ihan tavallisia tienvarsikasveja, kuten apila. Ovat tehneet toisen kukinnon.
  Mienkiintoista tämä kasvitiede!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖