lauantai 18. lokakuuta 2014

Apua, me muutetaan!!!!


Meidän asumamme vanha kerrostalo menee vuoden alussa täydelliseen remonttiin, jonka vuoksi talo tyhjennetään. Kun asia meille asukkaille ensi kertaa kerrottiin, olin järkytyksestä suunniltani! Eräskin kyynel on asian tiimoilta vuodatettu, mutta sitten kasasin itseni ja aloin ajatella toisin!
Psyykkasin itseäni asian positiivisilla puolilla ja mietin, kuinka ihanaa olisi palata täysin uuteen, sisältä ja julkisivuiltaan uudistuneeseen kotiin, kun remontti on tehty!
Näinpä mekin olemme jo puolisen vuotta odotelleet tietoa väliaikaisesta asunnosta, jonka taloyhtiö on hankkinut. Viime viikolla tieto sitten tuli!
Muutamme siis aivan toiselle puolelle kaupunkiamme kolmen huoneen, keittiön ja saunan asuntoon. Talon on kaksikymmentä vuotta uudempi kuin nykyinen ja huoneisto on kyllä siisti ja se, että siinä on oma sauna on pelkkää plussaa! Muutto tapahtuu melko vauhdilla...
Mutta hei, ajatelkaapa tätä tavaramäärää, mikä on parissakymmenessä vuodessa nurkkiin kertynyt! (...enkä edes tunnusta olevani mikään hamsteri!) No, nyt kuitenkin tulee postauksiini sellainen huomattavan suuri tauko, ellen nyt saa jotain ihme inspistä postailla kesken muuttorumban.
Kuullaan taas...

                            Positiiviseen vireeseen nauravaa kulkuria...

4 kommenttia:

 1. Voi mamma kiltti mitä yksi pieni väliaikainen muutto voisi syngentää sinun luomis intoa. Jäädään vain odottelemaan mitengä pakkaus sujuu. Ja sitten taas seurataan mitengä kauniiksi taas saat kotisi. Pakkaa vain kauniit ja valkoise esineet hyvin etteivät säry.On kiva kun näin synkeellä syksyn säällä jotain puuhaa. Terveisin HILU

  VastaaPoista
 2. Hilu! Ihana kommentti sinulta taas, kiitos! Eikös sinun pitäisi olla unten mailla noihin aikoihin? Kyllä täällä pakataan ja osa joutaa muualle! Kuullaan taas!

  VastaaPoista
 3. EI meinaa aina uni tulla,jotenka valvon ja ajattelen teitä rakkaita . On aina hyvä kun saa jostain päin kuulla mitenkä nykyään tuunataan. Terveisin HILU

  VastaaPoista
 4. Jassoo, Hilu! Kuuntepa tuo hyväntuulinen kappale, niin se saa ajatukset hyvään suuntaan ja ehkä unikin tulee helpommin! Vaikka tiedän kyllä, kuinka unettomuus on kamalaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖