sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

No sillai kai.......

No, niinhän siinä kävi, että konserttiin lähdettiin! Odotettiin, että sade taukoaa ja sitten kohti Kirjurinluotoa! 
Nyt ei tehty piknikeväitä, eikä suunniteltu konserttimenyytä aiempien vuosien malliin. Sää oli sen verran kolea ja paikallekin lähdettiin vasta niin myöhään. Tähtäsimme klo. 20.15.een, koska silloin aloitti Kool & The Gang.
Olihan mahtavaa jorailla ja fiilistellä nuoruuden kappaleita! Meno oli tosi kova ja väkeä riitti, vaikka sää olikin mitä oli! Myöhemmin esiintyi legendaarinen Robert Plant, joka muistetaan Led Zeppelin-yhtyeestä.
Näinpä vedän taas yhteen kansainvälisessä kesäkaupungissa Porissa vietetyt lomapäivät! Julkkisbongailuja laidasta laitaan, Suomi-Areenaa ja Jazzia, sekä vähän muutakin musaa! Mieletöntä! Tunnistatteko muuten punapään alla olevasta kuvasta?
Kesänjatkoja!

2 kommenttia:

  1. Jazzit 2015 jazzailtu ja arki alkaa, lomaa onneksi vielä viikko... Kiitos mukavasta jazz-seurasta! Ensi vuonna taas, toivottavasti aurinkoisemmassa säässä. Niin ja punapää on tietty Maire :) t. Marjo

    VastaaPoista
  2. Marjo! Kiitos kommentistasi , sekä mahtavasta seurasta! Huomasin vasta, että kuvassahan onkin kaksi punapäätä! Toinen on tosiaan viehättävä Maire-patsas!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖