perjantai 28. elokuuta 2015

Ihania makunautintoja...


Aloitimme viikonlopun käymällä töiden jälkeen pizzalla paikallisessa italialaisessa ravintolassa. Mmmm... kyllä oli hyvää! Paikka on viehättävä ja kodikas ja palvelu erittäin ystävällistä. Isäntä jututtaa asiakkaitaan lämminhenkisesti ruokailun lomassa.  Ihanaa hemmotella itseään joskus tällä tavoin!
Sateiset päivät ovat saapuneet ja lyhtyjä virittelen jo kovasti iltojen iloksi...
Oikein mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Yritin eilen laittaa kommenttia, mutta ei antanut sitä tehdä?
  Olin kertomassa , että poikani kävi sunnuntaina pizzalla tuossa samassa ravintolassa ja kehui, kuinka hyvää oli! Hänen kummitätinsä oli meillä viikonlopun ja poikani toi hänet sinne takaisin autollaan. Samalla taas pääsi katselemaan entisiä kotiseutuja ja kummitäti halusi vielä viedä syömään. On ihana omistaa tuollaisia hyviä ystäviä ja kyllä meillä tarinaa taas riitti, kun kynttilänvalossa täällä mökillä olimme ja pidimme rapukestejä...ai että! :)
  Se olikin tämän kesän viimeinen viikonloppu ja lämmintä vielä oli. Siitä se sitten syksy alkoikin ja nyt tuntuu oudokseltaan taas niin viileältä ja vesikin kylmältä.
  Nautinnollista syksyä sinne ja kynttilänvaloa! -SR-

  VastaaPoista
 2. -SR- Juu, kyllä suosittelen trattoriaa lämpimästi! Onpa hauska, kun ollaan "melkein tuttuja", vaikkei ollakaan koskaan tavattu. Jotenkin huomaa, kuinka pieni se maailma toisaalta on!
  Kiitos, hämyisää syksyä sinullekin!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖