sunnuntai 30. elokuuta 2015

Kauniita kanervan sävyjä...

                    

                           Viikonloppuun mahtui taas monenlaista!
Lauantaiaamupäivän vietin autotallikirppiksellä. Ystäväni rakensi autotalliinsa viehättävän kesäkaupan. Tarjolla oli kankaita, koriste-esineitä, vaatteita, levyjä, mattoja ja muita! Sana oli kiirinyt ja kävijöitä oli mukavasti.
Löysin sieltä ihanant kanervan sävyiset kankaat ja siitä se ajatus taas lähti... Taisi löytyä syksyn tehosteväri valkoisen rinnalle. Noista kankaista tulee aivan ihanat tyynynpäälliset sohvalle. Jee!
Lenkkipolulta sunnuntaina keräsin mahtavan kimpun nyt kukassaan olevia kanervia ja laitoin suureen maljaan. 
                          Oikein ihanaa viikkoa Siskot!

2 kommenttia:

 1. Kanervia on täälläkin kerätty ja nyt pitäisi alkaa keräämään sammalet, jäkälät, oksat, kävyt ja varvut ym. jotka kuivattelen ja laitan mökin ikkunan väleihin. Täällä mökillä on vanhat ikkunat ja teen aina syksyllä asetelmat ikkunanväleihin, niin niitä saa ihailla sitten kevääseen saakka. Teippaan ikkunat sisäpuolelta ihan vanhan ajan tyyliin, niin estää vetoa :)
  Itse olen kesäihminen (heinäkuussa syntynyt), mutta kun syksy tulee nautin siitä täysin rinnoin. Syksyhän on vuodenajoista kauneimpia! Mikäs sen ihanampaa, kun samoilla metsässä raikkaassa syyssäässä keräämässä luonnon antimia talven iloksi. Pienestä pitäen olen kerännyt aarteita metsästä ja tehnyt sitten niistä mitä milloinkin.
  Olemme asustelleet koko kesän mökillä, kun koti on tuossa niin lähellä. Kohta varmaan pitää vaihtaa asuntoa ainakin viikolla, vaikka vkloput täällä ollaankin.
  Nautitaan syksystä ja keräillään aarteita :) -SR-

  VastaaPoista
 2. -SR- Ihanaa kuulla sinusta! Voi että osasit kivasti pukea sanoiksi noita syksyn fiiliksiä! melkein olin matkassasi metsäpolulla!
  Oikein antoisia metsähetkiä sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖