sunnuntai 16. elokuuta 2015

Puuhastelua ja puutarhahommia...

Viikonloppu meni mukavasti. Perjantaina saimme yllätysvieraita istumaan iltaa ja olikin todella mukavaa! 
Lauantai-iltana päästiin seuraamaan kauden ensimmäistä lätkämatsia. Poikamme joukkue pelasi harjoitusottelun ja tottahan kaukalon reunalla taas tönötettiin!
Sunnuntaina pyörälenkin jälkeen mentiin puutarhahommiin ystävien kauniille pihamaalle. Siellä oli mm. kivien kärräämistä ja aluskankaan levitystä istutusten juureen. Minulle annettiin tehtäväksi somistaa sisääntuloportti. Mukavaa puuhaa!
Kyllä tuollainen yhdessä tekeminen on sitten kivaa! Ja kaiken kukkuraksi sai olla ulkona koko kauniin päivän. Töiden päätteeksi grillattiin makoisat makkarat ja ai että maistui!
Kaunis pihamaa kukkaloistossaan, luonnon lampi ja vesiputous liuskekivien lomitse! Kaunista!
Mukavaa viikkoa!

5 kommenttia:

 1. Kiitos kovasti avusta. Sen lisäksi, että homma hoitui hienosti, oli mukavaa seuraa ja taitavaa osaamista, sait pihastamme tosi kauniita kuvia. Kyllä nyt kelpaa!

  VastaaPoista
 2. Elsa! Kiitos vaan, ilo oli tehdä ja touhuta kauniissa puutarhassanne! Kyllä olet ahertanut kovasti ja kaunista olet aikaansaanut!

  VastaaPoista
 3. Niin ja Elsa! Kylläpä oli mukavaa, kun poikkesit kommentoimassa pitkästä aikaa...

  VastaaPoista
 4. No olipa kaunis piha mamman ystävillä Kelpaa siellä nauttia näistä ihanista kesäpäivistä, Kyllä toisilla ihmisillä on taito saada noin kaunista aikaan, Terveisin HILU

  VastaaPoista
 5. Hilu! On juu, tosi ihana piha! Työllä ja taidolla tehty! Kaunis on varmaan sinunkin pihasi näin syyskesällä! ☺

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖