sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Satoja vihreitä miehiä...


Risaiset viikot ovat taas vähäksi aikaa ohi ja päästään normaaliin rutiiniin. Sorvin ääressä ollaan taas tukevasti. Ja mikä ihaninta, kevättä kohti mennään!
Me pääsimme viikonloppuna katsomaan nuorta sotamiestämme, kun ajelimme kohti Kouvolaa ja Karjalan prikaatia. Siellä oli läheisten päivä.
Oma alokkaamme marssikin meitä vastaan satojen muiden samannäköisten hahmojen kanssa  hämärässä illassa! Yhtäkkiä erotin kävelytyylistä, että tuolta se tulee! 
Olipa mukava käydä tutustumassa tuohon suureen varuskuntaan. Siellä on hienot puitteet ja tilat on hiljattain peruskorjattu.
Kävimme tuvassa ja isä pääsi kuittaamaan pojan petauksesta, sekä kaapin järjestyksestä! Moni asia on muuttunut! Onneksi!
Ennen lähtöä käytiin vielä Sotkussa nauttimassa munkkikahvit.
Sitten taas tien päälle! Niin ja ensi perjantaina on jo alokas tulossa lomille!
Oikein mukavaa viikkoa! 

2 kommenttia:

  1. Samoissa tunnelmissa mekin olimme eilen Porin prikaatin Säkylässä Huovinrinteen varuskunta-alueella. Me pääsimme vain Sotkuun, jossa tapasimme alokkaamme. Siellä oli 500 alokkaan läheisten ilta, joten tungosta oli kerrakseen.
    Toivottavasti pakkaset hellittävät vähän. Onneksi kevättä kohti kuitenkin ollaan menossa, kuten sinäkin mainitsit :) -SR-

    VastaaPoista
  2. -SR- Juu jännittäviä aikoja eletään! Pojista tehdään miehiä jne...
    Mukavaa jatkoa!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne,rakkaat blogiystävät! 💖